12 Şubat 2011 Cumartesi

Beyond TIME! ;)

Veee Feel"Beyond" takipçilerinin isteklerinden devam! :)
Saat olayını farklı bir bakış açısıyla inceleyelimmm! :)
Diyorum ki, saatleri ünlülere benzetelim! :) Ne dersiniz? :)

Ama başlamadan önce:

ÖNEMLİ YORUM 1:
Benim saat konusundaki fikrim şudur: Saat, saat yapan markadan alınır. Yani işi saat olmayan markalar benim için tamamen OUT! Guess, Diesel falan geçelim bunları! Saate kendini adamış markalara haksızlık yok! :)

ÖNEMLİ YORUM 2:
Gerçekten çocuklarımıza bırakacağımız bir saat alamıyorsak mesela Swatch takalım! Ama lütfen ara seçimlere boş yere para harcamayalım!!! :)


Vee başlıyoruz! :) İşte yine uğurlu sayım 7'den size top 7 saat modeli ve simgeledikleri ünlüler! :)

1- ROLEX & JENNIFER ANISTON
Klasik ve geleneksel lüksün simgesi Rolex... Kaliteli ancak hep benzer bir çizgisi olan tasarımları var. Jennifer Aniston gibi, hemen herkesin mutlaka beğenecek bir tarafını bulduğu bir güzelliği var! Yaşlandıkça güzellenmeleri de ortak noktaları! :)

Benim favori Rolex'im pembe altın merakım dolayısıyla Lady-DateJust Pearlmaster! Bronz kadranı ve çerçeveyi süsleyen pırlantaları ile muhteşem!!! :)


Buyrun:
Rolex, Lady-DateJust Pearlmaster

Peki ya Jennifer ne seçmiş? Buyrun:

 Rolex, Oyster Perpetual Day-Date, Yellow Gold


2- BVLGARI & CATHERINE ZETA JONES
BVLGARI saatleri kadar mücevherleri ile de ünlü. Yani mücevher gibi saatleri var da diyebiliriz! :) Benim (alacak olsam!!!) tercihim şu saat olurdu! :) Madem Bvlgari aldık ;), az biraz taş/tuş bişey de olsun, değil mi? :)) Saat 33 mm çapında, yani çok küçük değil, ancak hala Bvlgari zerafetine sahip!


 Bvlgari, Bvlgari Automatic Watch with a Bvlgari Logo Stainless Steel Case

  Vee, Bvlgari mücevherleri ile muhteşem Catherine Zeta Jones!!! BEYONDED!

3- CARTIER & ANJELİNA JOLİE
Cartier saatleri biz hangi modelle öğrendik? Pasha ile değil mi? O kenarındaki safir saat ayar düğmesi hepimizi gençliğimizde büyüledi!!! Mücevher sektöründe de efsane olan Cartier kırmızı kutularının içinden çıkan herşeyi fenomen olmuş durumda! Belki de en çok taklit edilen saat markası! Bu kadar takip ve taklit edilen ve böyle büyüleyici güzelliğe sahip olan, aynı zamanda kimsenin aklına gelmeyen dokunuşlarla sadelik ve zerafeti cesaretle birleştiren bir marka olsa olsa Anjelina Jolie ile özdeşleşebilir. Buyrun benim ve Anjelina'nın favori Cartier'leri!!! :) (Kendisi asker arkadaşım olur! :))


 Benim seçtiğim: Ballon Bleu de Cartier

Anjelina'nın taktığı: Tank Française


4- OMEGA & CINDY CRAWFORD
Ben ciddi bir Cindy hayranı olduğum için benim için Omega'nın da yeri ayrı. Şöyle söyleyeyim, Omega'nın marka imajı bende şu: ayakları yere basan, snob olmadan kaliteli olan, herkesin  "gerçekten isterse" sahip olabileceği bir güzellik... Tıpkı Cindy'ninki gibi! O da halktan gelen, aslında herkesten farklı, uzaydan fırlama bir güzelliği olmadan "alemin kraliçesi" olmayı becerebilen bir kadın. Ben marka yüzü olarak seçilmesine de bu anlamda bravo diyorum! Ben onaylıyorum ya, Omega'cılar rahat bir nefes alır artık!!! :)


İlk bütçe rahatlamasında bir Omega alacağım. Benim favorim şu, yine pembe altın. O muhteşem Omega kelepçeli bilekliği ile sade asalet!!! :)


Omega, Constellation Polished Quartz, Red Gold on Red Gold

Gelin şimdi o muhteşem Cindy'ye bakalım... BEYONDED!!!




5- TAG HEUER & CAMERON DIAZ
Eveet, biraz daha ayakları yere basan seçimler yapmak gerekirse!!! :) ben kesinlikle süper TAG Heuer saatlerden yanayım! Hem spor hem şık modelleri ve kuvvetli ve kaliteli marka imajı ile bence gayet şık bir alternatif!!! :) Spor bir duruşu var ama erkek saati tamak kadar çakma bir maçoluğu de yok! :) Yapmayalım böyle şeyler arkadaşlar, sevgililerin, babaların, kocaların saatlerini takmak OUT!!! )

Buyrun size harika bir TAG! Beyaz altın ve beyaz seramiği karıştırmışlar. Yani hem çok dayanıklı, hem de özünde bir feminenlik ve bir kırılganlık var!!!

Peki bütün bunlar bize o muhteşem beyaz bikinisiyle Cemeron Diaz kokmadı mı!!! Hem sportif, hem eğlenceli hem de kadınsı bir tarafı var onun da! Ben TAG olsam, reklamlarda al sana yüz, hemen marka yüzü yaparım kendime!! :)
 TAG Heuer, Formula 1, Lady Ceramic

BEYONDED bikini body! :)




6- TOY WATCH & SIENNA MILLER
Toy Watch bir Amerikan markası. Aslen oyuncak gibi, plastik ağırlıklı ve rengarenk modelleri ile tanıdık onu. Hem yaratıcılığı hem de erişilebilir fiyatları ile kalbimize oturdu. En önemli özelliği ise kimseyi taklit etmemesi. Hani hatırlat mısınız, Cartier'in Pasha modeli ünlü olduğunda, Guess aynısından saatler üretmişti. Benim için de işte tam o noktada bitmişti!!! :)

Buyrun size fahiş pahalı olmadan da tasarımda nefis bir yaratıcılık sergilenebileceğinin güzel bir örneği: Missoni for Toy Watch!
Ben Toy Watch için ünlü benzetmesi ararken aklıma hemen bir kişi geldi. Hem stil sahibi, hem ünlü hem de bizler gibi Top Shop, H&M giyebilen, giydiği her şey ile tam bir ikon olan bir kişi. Tabii ki Sienna Miller'dan bahsediyorum. Sonra araştırdım, Toy Watch'ın resmi web sitesinde de ürünleri kullanan ünlüler arasında adı geçiyor! Doğru tutturmuşum, kendime 'aferin' diyorummm. :)))

Ben de bir Toy Watch hayranıyım. Benim kullandığım ve en sevdiğim modeli şudur, buyrun...

Pembe altın benim için hastalık kıvamında, bu saat de her türlü tutkumu gideriyor! :)

Vee hemen bir street style ikonu olan Sienna'yı analım. Buyrun size harika bir resim... :) Ben bu resimde onu yukarıdaki saatle hayal edebiliyorum. Ya siz? :)




7- NIXON WATCHES & RIHANNA
Son zamanların en gözde saat markalarında bir diğeri de Nixon! Rengarenk, pop ve sıradışı tasarımları ile anantgarde kadınların tercihi! Sürüden ayrılmak isteyen ve içinde bir hip hop ruhu taşıyanlar için birebir!

Ben tüm bu tasvirler sonrasında Rihanna'yı bir Nixon taşırken hayal ettim! Bence onun da isyankar, çılgın ama bir o kadar da etkileyici bir duruşu var! Renkleri ve sıradışı tasarımları saçından ayağına kadar hem giyiminde, saç modelinde, dövmelerinde her yerinde buluyorsunuz. Yani nasıl hissediyorsa öyle görünüyor. Kalıplara sığma derdi yok! İşte benim için de Nixon böyle bir marka!!! :)

Buyrun size favori Nixon modelim. http://www.beyazkutu.com/ da indirimde şu anda. Duyurulur!!! :)
Ve muhteşem sokak stiliyle karşınızda Rihanna!!! :) Wauww!!! :))




Eveett, benden bu kadar! Hadi siz de yazın! Hatta bana sevdiğiniz saat resimlerini yollayın! Köşenizde yayınlansın! :))

3 yorum:

  1. Bende kesinlikle ama kesinlikle Omega diyenlerdenim Petekcimmm :)))
    Ulaşılabilir hazinem diyorum ben yıllardır Omega'ya, bütçenin ilk fırsat verdiği dönemde alabilmek dileğiyle..

    p.s: TAG ise spor, biraz iri ve maskülen bir model ile haftasonları spor mod için çok güzel olur diye düşünüyorummm, Omega evladiyelik olsun, TAG da keyiflik ama asıl önemlisi ikisi de BENİM OLSUNNNNN

    Hande

    YanıtlaSil
  2. @Hande: Evet bence de güzel bir ikili. Alabilene kadar beklemeye değer!!! :)

    YanıtlaSil
  3. saat deyince benim aklıma ilk gelen Tissot. tepe tepe kullan, hatta kelimenin tam anlamıyla tepe tepe kullan hiç bir şey olmaz. ben klasik modellerini seviyorum ama senin için rose gold serisinin linkini gönderiyorum :)
    http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0008/famid_5048/refid_T906_217_76_112_01
    bir de saat markası olmasa da gucci'nin iki modeli var çok beğendiğim. biri G-line serisinden, gümüş rengi, kadranı da siyah ya da gümüş olan, diğeri ise Gucci 103 Horsebit serisinden.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...