10 Şubat 2011 Perşembe

Beyond RED!!!

Kırmızı renk dilinde gücü simgeliyor. Baskın ve çok karakteristik bir renk. Bir o kadar da zor! Ben hep tereddüt ederim, az kullanırım. Gördüğümde aşık olmam gerekir. Yani "siyah giydim çıktım" gibi değil. Riski almak için gözüm dönmeli!!! :)

Şimdi en favori 5 kırmızı gelecek. Sizden de yorumlarınızı BEKLİYORUM! Yazın, sizin comment'lerinizden ben de öğreniyorum!!! :)

1-HER KADIN, BİR GÜN, BİR KIRMIZI VALENTINO GİYMELİ!

Çoook sevdiğim bir arkadaşıma sözüm var. O kendini bilir. Kırmızı aşığı olduğundan, onun düğününde bir kırmızı Valentino giyeceğim! Param olmazsa artık satıp, savıp alacağım. Söz ağızdan çıktı bir kez!!! Şunlara bakın! OMG








Ve benim favori Valentino kırmızım. Sadelik bu kadar ihtişamlı olabilir!!! Aahh, ah!











Valentino değil, ama benim de minik bir kırmızı gece elbisesi deneme oldu!!! Buyrun! :)


2- KIRMIZI DUDAK, HMMM, OLABİLİR!!! :)

Benim tek kırmızı ruj deneyimim şu. Memnunum kendisinden. Kullanmak için 33 yaşına kadar beklediğime değdi! :) Hem yoğun, hem mat. Mat olması kırmızı abartısını azaltıyor! Tavsiye ederim. :)


3- KIRMIZI AYAKKABI = ZOR, KIRMIZI TABAN = OLURRRR!!! :)

Geçen sene Marka Konferansı'nda Christian Louboutin şu hikayeyi anlattı. Bilmeyenler için kısaca anlatayım, çok komik:

"Bir gün Christian Louboutin'in atölyesine bir kadın gelmiş. Israrla kendisiyle görüşmek istemiş. Almışlar. Demiş ki 'Ben evleniyorum ve ayakkabımı siz tasarlamak zorundasınız, çünkü sizin sayenizde evleniyorum'. Christian amca şaşırmış. Ve kadın hikayeyi anlatmış. Bir gün bu abla yolda yürüyormuş. Karşıdan selvi boylu bir delikanlı geliyormuş. Göz göze gelmişler, ancak tabii konuşmadan yan yana geçip gitmişler. Tam o sırada abla şöyle bir ses duymuş: 'Pardon, ayakkabılarınızın tabanı kırmızı, farkında mısınız?' Pek sonra müstakbel kocası olan zat o anı şöyle anlatmış: 'Sen yanımdan geçtin, büyülendim, ama arkandan seslenmek için bir sebep bulamadım. Tam o sırada ayakkabılarının kırmızı tabanı çekti dikkatimi. O ayakkabıları giymeseydin, muhtemelen sana seslenmek için bir sebep bulamayacaktım!' Ve tabii bu hikayeyi duyan Louboutin gelin ayakkabılarını zevkle üretmiş. Tabanları kırmızı mıydı bilmiyoruz, ancak 'Vay be!' demeden geçemiyoruz. :)

Buyrun muhteşem kırmızı tabanlar:



4- KIRMIZI CÜZDAN - YOK YOK KIRMIZI LV CÜZDAN! :) İKİSİ BAŞKA ŞEY! :)

Louis Vuitton kırmızıyı da konuşturuyor. Ben bu cüzdana bayıldım. Rengin adı Pomme D'amour. Yani Aşk Elması. Ben aşık oldum, sizi bilmem...:)



5- KIRMIZI PALTO! :)

Ben 2 sene önce Roman'ın sezon sonu indiriminden bir kırmızı pelerin palto aldım. Alırken gözümün önüne Audrey Hepburn'un "Breakfast at Tiffany's" filmindeki sahneler geldi. 'Çok giymem herhalde' diye düşündüm. O kadar çok giydim ki! Leopar aksesuarlarla bu sene yine en çok giydiklerimden. :) Evet biraz bağırıyor ama olsun, ben ona alıştım, o da bana... Buyrun size o muhteşem zerafetiyle Audrey'den bir kırmızı palto resmi. :) Bu film için özel olarak Hepburn'ün sadık modacısı Hubert de Givenchy tarafından tasarlanmış... BEYONDED!!!


Eee, sizde ne var ne yok? ;)

10 yorum:

  1. " RED " postu olunca Louboutin'in kırmızı tabanlarının olmaması düşünülemezdi tabi ki :)))

    Valentino favorin gerçekten muhteşemmm Petekcim, bir ömürlük wish-list'e dahil edilesi bir parça, ahhhh ahhh

    Audrey'nin ki kadar muhteşem bir givenchy tasarımı olmasa da bende bu sezon Zara'dan çok cici bir kırmızı palto aldım, severekte kullanıyorum. Almak isteyenler indirim de Zara'ya bir göz atsım derim

    Hande

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Kırmızının zorluğuna ben de katılıyorum. O yüzden benim için yalnızlığa mahkum bir renk KIRMIZI. Ben ısrarla onu siyahların arasına saklayacağım ama herkes onun her daim farkında olacak:))

    1) KIRMIZI OJE
    Favorim Chanel Dragon ya da Chanel Fire 159
    Kırmızı ojenin olmazsa olmazları mutlaka manikürlü çok kısa ve küt tırnaklar

    2)Kırmızı ama aykırı bir çanta
    Simsiyah giyiniyorsun elinde kıpkırmızı yılan derisi iddialı bir portföy, üstelik de sonuna kadar rock&roll. Benim arzu nesnem "Alexendar McQueen'in bu portföyü. Fiyatı 3000 Euro'ları bulduğu için sadece arzulamakla yetiniyorum kendisini. (PS: çantayı buraya koyamıyorum ama sevgili Petek'e mail olarak gönderiyor ve beğeninize sunması için yardım rica ediyorum)

    3)Kırmızı İç Çamaşırı
    Her kadının mutlaka kırmızı bir takımı olmalı diye düşünüyorum. Kırmızının tonu kişinin zevkine kalmış. Nar çiçeğinden, şarap kırmızısına, siklamenden koyu bordoya kadar uzanan renk skalaları mevcut. Siyah balıkçı boğazlı kazak ve jean'in içinden kırmızı bir iç çamaşırının çıkacak olması çok heyecanlı değil mi? La Senza ve yurtdışına çıkacaklar için Victoria Secret doğru adresler.

    Bu arada baştan aşağı kırmızı giyebilen kadına da saygım sonsuz. Ezel dizisinin lansmanı sırasında fragmanlarda bol bol gözüken ve ilk bölümünde Cansu Dere'nin giydiği ifil ifil uçuşan şifon kırmızı elbise şahane değil miydi?

    YanıtlaSil
  3. @Hande: Zara'da harika örnekleri var. Kesinlikle çok iyi yapmışsın! Çok iddialı bir renk olduğu için sıkılma ihtimaline karşı büyük yatırımlardan kaçmak çokkk mantıklı!!! Belki resmini yollarsın, ben de post ederim. Okur köşesi yapacağım sadece sizin için!!! :)

    @BA: BA'dan harika yorumlar devam!!! :) Clutch resmini aldım. Takipte kal, FeelBeyond'u süsleyecek!!! :) Ben de bir kırmızılı resim koyarım belkiiii :) Ne dersin?

    YanıtlaSil
  4. @Petek : Hımmmm, süper fikirrr :))) Havalar da böyle güneşliyken güzel bir fotoğrafla bu köşeye katkı da bulunmayı çok isterim tabiki
    Bir de benim mi dikkatimden kaçtı yoksa sen buraya o muhteşem kırmızılı kadın şeklindeki resmini sonradan mı ekledin Petekcim, harika görünüyorsun!!!!

    @BA : Yorumlar muhteşem yalnız :)) Portföy bence de BEYONDED !! teşekkürler ve o uçuş uçuş Sagaza Madrid elbise bence de ço başarılıydı

    Hande

    YanıtlaSil
  5. @Hande: Evet Hande'cim sonradan bir cesaretlendim. :) Güzel resmini bekliyorum! Keyifle post ederim! :)

    YanıtlaSil
  6. Ben nasıl kaçırmışım bu Sagaza Madrid mağazasını!Teşekkürler Hande hemen "tez zamanda keşfedilecekler" listeme ekliyorum. İstanbul'da es geçtiğim abiye kıyafet satan marka kalmadı diye düşünüyordum::))Eğer bir önceki hayatımda kontes ya da barones değilsem içime Bülent Ersoy'un ruhu girmiş olmalı. Yoksa insan durup durup gece kıyafeti dener ve asla giyemeyeceği tuvaletleri evde karşısına geçip uzun uzun seyretmek üzere satın alır mı?

    YanıtlaSil
  7. :)))))))))

    Hande

    YanıtlaSil
  8. Petek'cim en guzellerini yazmissin ...benden once gelenlerde kalanlari kapmis mutsuzum :-( Saka 1 yana I LOVE RED !!! yani herseyin siyah beyazini alan ve seven ben 1de kirmiziciyim...Bu seneki kirmizilarim deri eldiven...s&c kasmir kaskol.. ustunde muhtesem guluyle asik oldugum valentino ayakkabilarim...Max Mara paltom...nars rujum....paul smith sapkam....hepsi benim hepsi kirmizi...yani benim icin kirmizi zor degil more than welcome (*_*) Hayatimdaki en sevdigim en favori kirmizim ise sevgili Yasemin'in dugun hediyesi evimdeki kocaman Devrim Erbil'im...kirmizi dedin I felt beyond :-)

    YanıtlaSil
  9. @Betül: Betüüülll seni kalbinden yakalamışım da farkında değilim!!! :) Harika çok sevindim, o zaman benden de bir kırmızı bekle. Devrim Erbil kıvamında olmasa da yarım elma gönül alma ayarlayayım bir şeyler... Madem bu kadar seviyorsun, hiç kaçırmammmm!!! :)))

    YanıtlaSil
  10. Petekcm kacirmadin bana bu blogu tanittin yeter artar....ama ben daha kirmizidayken sen yeni ankete baslamissin bile...ben seni nasil yakaliycam esas? :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...