24 Şubat 2011 Perşembe

Beyond a GIFT!

İşte uzmanlık  alanlarımdan birisi... :)

Bu konuda iddialıyım, çünkü ennn sevdiğim şeylerden birisi bu: HEDİYE ALMAAAKK!!!

Bir mağazaya girdiğimde birisi yanıma yaklaşık "Pardon, ne kadarlık bir şey bakıyordunuz?" derse, içimden bir canavar fırlar! O anda etrafı kana bulamak isterim! :)) Ama hemen şeker kız olur "Belli bir bütçem yok" derim. Aslında vardır! Ama söylememeyi tercih ederim. :)
İşte bugün sizi ve kendimi zorlayacağım, cebimizde 50 TL olacak ve biz sizinle sevgilimizi, eşimizi, en yakın arkadaşımızı, kardeşimizi ya da annemizi mesela sevindirecek bir hediye alacağız. Üstelik yaratıcı olacağız... Var mısınız? Haydi bakalım! ;)

Buyrun size BEYONDED 25 minik hediye! Umarım seversiniz! :))

1- Tarihi Çemberlitaş Hamamı'nda Mis gibi Haman Keyfi!!!


Tamam Spa'ları seviyoruz. Ama çok pahalılar. Üstelik Hamam bizim kültürümüzken, süsleyip, püsleyip tereciye tere satıyorlar. Gelin siz sevdiğinize bir hamam keyfi alın. Hem de bizden olsun, tarihi Çemberlitaş Hamamı'na sadece turistler gitmesinnnn!!! :)
http://www.cemberlitashamami.com.tr/



2-"Rakı Sever"ler için Ehl-i Keyf! HARİKAA!!!

Rakı sever birisine bu ehl-i keyf'lerden alın ve paketi açtığında yüzündeki gülümsemeye bakın. Babanız, sevgiliniz, kocanız ya da rakı sever en yakın kız arkadaşınız için birebir!!! :) Ben olsam 2 tane alırım. Biri sizin birisi de keyfine eşlik edeceğiniz sevdiğiniz için!!!
http://www.sedefbakir.com/

3-Moleskine Defterler: Hem şık, hem çoook kaliteliler!


Ben Moleskine hastasıyım! Bu setler de değişik renklerde ve hem kızlar hem erkekler için muhteşem alternatifler! Pembeleri muhteşem! :) Kendime de hemmen hediye edeceğim!!! :)
http://www.kalemkutusu.com/




4-La Durée'nin Muhteşem Makaronları! OMG!!! :)





La Durée'nin makaronları sadece lezzetli değil, aynı zamanda harika kutuları ile çook romantik ve etkileyici. Ben John Galliano kutusuna hasta oldum!!! :) Siyah kutu da bir o kadar  cool! Hadi hemmen Bebek'e koşun, sevdiğinizi La Durée ile mutlu edin!!! :)





5-La Senza'nın Yumuşacık Parmak Arası Terlikleri! Süper!! :)


Ben tam da bunlardan kullanıyorum! Anneniz, en yakın arkadaşınız ya da kız arkadaşınız için hiç durmayın! Sevineceği garanti! Üstelik baktıkça siz hatırlayacak, değil mi?!! Bu fiyata bu romantizm paha biçilmezz!! :)
http://www.lasenza.com.tr/


6- Michael Kors - Erkek Parfümü


Bu parfümün hastasıyım! Bu fiyata 10 tane alınır desem yeridir... Sevgilinize yeni bir koku mu hediye edeceksiniz. Deneyin! Babanızın doğum günü mü? Kaçırmayın!!! Strawberry'de şu anda kampanyada! Şaka gibi bir fiyat! :)
http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/michael-kors/michael-for-men-eau-de-toilette/29817/

7-Victoria's Secret Body Mist: HASTASIYIZ!!! :)
 
Artık Amerika'dan gelenlere siparişe son! Yandaki muhteşem body mist emin olun sevgilinizi ya da sizin gibi hastası olan en yakın arkadaşınızı mutlu mesud edecek! Nereden mi alalım? Tık tık: http://www.hepsiburada.com/



8- LUSH Honey Farm Set! Müthişşş!! :)

Lush sevmeyen var mı? Olmasın arkadaşlar, yanlış hareket olur! :)

Bu set balın muhteşem etkisini banyonuza getirecek! Hangi kız buna sevinmez! Ben sevinirimmm!!! :)
http://www.lushturkey.com/

9- Bun Design'dan Harika Bir İçki Açacağı: Cazibeli Bacaklar!!! :)

Erkek arkadaşınız bacakların gerçeklerine bakacağına, sizin aldığınız bu esprili şişe açacağına baksın, çok daha iyi! :)

Bir erkeği gülümsetecek, asla atmayacağı, severek kullanacağı, arkadaşlarına hava atacağı bir hediye! :) Hem de sizzz aldınız! Özgüvenin böylesi! :)
http://www.bundesign.com/


10- Bun Design - Sıcak/Soğuk Göz Maskesi! ÇOOOK SEVİMLİ!!!


Bütün gün bilgisayar başında yorulan gözlerini düşündüğünüz sevgiliniz ya da BFF'iniz için işte çook matrak bir hediye!!! Uykudan önce gözlerine bu komik şeyi koyduğunda emin olun gülerek sizi anımsayacak! :)
http://www.bundesign.com/



11- i-Phone Delisi Sevgiliye Buyrun i-Phone Kol Düğmesi!



Erkek ya da kız fark etmez, sevgiliniz i-Phone delisi ise bu kol düğmelerine aşık oluurr!!! Ben Blackberry'ciyim, ben bile bayıldımmm! :)
http://www.koldugmesidunyasi.com/



12- Kelebek Ayna'lar! BEN HEMEN ALDIMM!!! :)

Ben ayna delisiyim! Benim gibi arkadaşlarınız varsa bu aynalara HASTA olur! Kaçırmayın derimmm! Duvarda nefis duruyorlar, neşe veriyorlar! :)
Üretici İzmir'de ama internetten sipariş mümkün. :)
http://www.yesildag.com.tr/





13- DVD - Erkekler İçin: Shawshank Redemption!!!


Bir erkeğe DVD alacaksanız, seyretmiş olsa bile evinde bulunması için Shawshank Redemption alınırr!! Senelerdir IMDB'de 1 numara!!! Nereden mi bulacaksınız? Şuradan:
http://www.bimeks.com.tr/






14- DVD - Kızlar İçin: Breakfast At Tiffany's!!! Audrey Hepburn olmak istiyoruummm!!! :)


Bir kıza DVD alırken bu klasiği almak çook puan toplar! Ben bana gelse, bayılırım, kim aldıysa önünde saygıla eğilir, kendisini kutlarım! :)
Hati tık tık:
http://www.dr.com.tr/


15- 3C Gümüş/İnci Kolye! Harika!!! :)


Diyelim ki bir arkadaşımıza bir takı alasımız geldi, ama çok paramız yok, lütfen accessorize gibi "made in China" hareketlere girmek yerine, yılların deneyimi lokal gümüş tasarımcımız 3C'ye gidelim. Bu kolyeye ben bayıldımmm!!! :)
http://3ctaki.com/


16- 3C Damla Küpeler! Olsa da Taksaaakk!!! :)


Bu oniks taşlı küpelere bittim!!! Anneniz de biter, sevgiliniz de, arkadaşınız da! Yine bir 3C tasarımı! Hadi hemen bakınn!!! :)
http://3ctaki.com/






17- Bun Design Fondü Seti!!! Çikolatalı Çilek için eşsizzz! :)

 Yeni evlenen, ya da yeni eve taşınan bir arkadaşa, ya da romantik bir hareket için sevgiliye alınaca ennn doğru hediye!!! Hiç durmayın!!! :)
http://www.bundesign.com/
18- L'Occitane Candır! :)


Ben sıkıştım mı hemmen bir L'Occitane'da durur hediyemi alır, çıkarım! Bu set hayat kurtarır, makbule geçer, mutlu ederrr!!! :)
http://www.loccitane.com.tr/



19- Victorinox Çakı Anahtarlık! Cool! :)

Ben çakı pek severim. Erkekler de sevsin isterim. Diyelim ki bir arkadaşımıza hediye lazım, kendisi pek de romantik bir şahsiyet değil, buyrun size hem erkeksi, hem cool ve kaliteli bir hediye! :)
http://www.k2outdoor.com.tr/




20- 2 Kişilik Kocaman Şarap Kadehi! Anlamlııı! :)


Paşabahçe'nin bu şarap kadehlerini birisi bana hediye etmişti. Çok sevdiğim bir arkadaşım!!! Evde onca kadeh var, ben döner dolaşır bunları çıkartırım!!! Küçük ama eşsiz bir hediye! :) Tavsiye ettim bile! :)
http://www.pasabahce.com.tr/

21- Bun Design Lamba - Pop ve Eğlenceli Bir Ev Hediyesi! :)

Bana bu lambanın kırmızısı yılllaaar önce hediye geldi! O kadar sevimli ki! Ben sarısına da bayıldım! Hediye ettiğiniz kişinin odasında güneş gibi ışık verecek! :) Çook eğlenceli! :)
http://www.bundesign.com/





22- Monev Kokteyl Kaşıkları! Çook artistik! :)



Monev'e saygı duyarız! Ben bayılırım kendisine! :) Diyelim ki içmeyi, eğlenmeyi seven bir arkadaşınız var, ya da benimki gibi kokteyl yapmaya bayılan bir sevgiliniz, bu esprili kokteyl kaşıkları tam onun için!!! Kaçırmayın derim! :)
http://www.monev.com.tr/








23- Peynir Tabağı! Her Eve Lazımmm!!!


Paşabahçe'nin bu harika peynir tabağı her yerde kabul görür! Her eve lazım kendisi!!! Anneniz de sevinir, içki yanına peynir ikram etmeye bayılan arkadaşınız da! :)
Hadi hemmen tık tık:
http://www.pasabahce.com.tr/

24- Abajur Değil, T-Light Mumluk! Bayıldımmm... BEYONDED! :)


Habitat sevenler parmak kaldırsın! :) (Ben kaldırıyorum ama siz görmüyorsunuz! :))

Bu bir abajur değil, t-light mumluk! Bayıldımmm.... Bana gelse ayıla bayıla salonumun baş köşesine koyarım! :)
http://www.habitatturkey.com/




25- Starbucks Hayat Kurtarırrr!!! :)

Starbucks hediyelikleriyle de hayat kurtarır. :) Diyelim ki çook aceleniz var, bir yere gidecek vaktiniz yok! Hemmen bir Starbucks önünde durun! Bu French Press ve yanında bir Colombia kahvesi alın! Sonra da duaları kabul edin! :)
http://www.starbucks.com.tr/


Benden bu kadaarr! Top sizde, tavsiyelerinizi bekliyorum!!! Comment pls! :)

4 yorum:

  1. Hediye listesi bir harika !!!

    Bir kelebek figürü delisi olarak o aynalara BA-YIL-DIMMMM, bu postta bu aynalar benim için BEYONDED, hemen alıcam :)))

    1- Liste de en büyük zaafımız çikolata olmayınca ben hemen bir çikolata önerisi veriyim dedim, Caramel İstanbul bu konu da favorim, hiç bir denemem de beni yanıltmadılar, aynı kalite aynı özen ve şıklık, beyonded!!!

    http://www.caramelistanbul.com/product_detail.cfm?cat_id=104&productid=796&line=8

    2-Sanırım ben eller konusunda takıntılıyım, elimde olmadan herkesin ellerini ve tırnaklarını inceliyorum :(( bu takıntım yıllardır değişmedi ve el bakımına olan ilgim daha da artarak devam etti. Çantam da olmazsa olmazımdır el kremim ve olmazsa olmazımdır manikürüm :) Benim gibi bir kadına verilebilecek en güzel hediyelerden biri olurdu herhalde Misk gibi bir yerde güzel bir manikür sonrası el masajı ve parafin bakımı :))


    http://www.misknailspa.com/default.asp?sect=5&lang=tr

    Benden şimdilik bu kadar olsa, aklıma geldikçe yine yazarım belki

    Hande

    YanıtlaSil
  2. @Hande: İşte comment çılgınlığı başladı!!! :) HARİKA ÖNERİLER!!! Lütfen devam. Caramel ilk fırsatta tadılacak!!! :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Liste bence de çok keyifli. Benim BEYONDED'larım "Bun Design Cazibeli Bacaklar, Iphone kol düğmeleri ve Kelebekli Aynalar". Hatta cazibeli bacakları hemen sipariş ediyorum:))

    Listeye birkaç ilave de ben yapmak isterim:
    - Benim mutsuz bir gün geçiren sevgili ya da arkadaşı gülümsetmek üzere sıkça başvurduğum formülüm iş yerine yollanan "çukulataya bulanmış kocaman çilekler". Godiva nefis de bir paket yapıyor, tanesi 3 TL.
    - Bugüne kadar dinleyip de beğenmeyen kimseyi görmediğim " Charlie Haden Nocturune" jazz albümü (Türkiye'de zor bulunuyor, ben her yurtdışına çıktığımda yedek birkaç tane alıyorum)
    - Müzmin bir kitapsever olarak kitaplar hala benim favori hediyelerim arasında. Hele ki kişinin hobisine, ilgi alanına ve o andaki gündemine yönelik seçilirse. Örneğin Sex&City/Star Wars gibi "HİT" dizilerin/filmlerin kamera arkalarının kullanılan takı ve kıyafetlerin, biyografilerin anlatıldığı limited edition kitaplar, Nuray Sayarı 2011 Ajandası gibi astroloji/kuantum karışımı yaklaşımlarla gününüzü planlayan, olumlamalar ve günün renkleriyle kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan bir armağan, seyahatkolik arkadaşlara şehirler/ülkeler kitapları, solcuyken kırpılıp reklamcı yapılan tüm arkadaşlara hitaben "Nazım Hikmet'in kendi sesinden şiirlerinin olduğu CD'siyle birlikte paketlenmiş şiir kitabı vs vs
    - Bir otel/spa/ya da spor kompleksi bünyesinden alınmış "yarım saatlik ayak masajı". Bunu genelde kampanya sonrası çok yorduğumuz ajans çalışanlarımıza hediye ediyoruz::))
    - Veeee milli piyango bileti:)) Hem çok "çam sakızı çoban armağanı" ama aynı zamanda çok da büyük bir hediye...Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. @BA: Offff harika önerilerrrr!!! Benim senin listendeki BEYONDED hediyem milli piyango bileti oldu!!! Hele bir de bin tane olursa, tadından yenmezzz!!!
    Nazım CD'si de kesinlikle takdire şayan!!! Ben de kendisinin çok özel bir kitabını yazacaktım ama şu 50 TL sınırı var ya, o yaktı beni!! :)
    Sevgiler, harikasın! :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...